DE MAGIE VAN TECHNOLOGIE IN DE KLAS

Artificiële of kunstmatige intelligentie is een vernieuwende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Het zit verweven in alle aspecten van ons dagelijks leven, maar leidt nog regelmatig tot discussie. Wat is AI eigenlijk precies? En hoe ver willen we gaan met de ontwikkelingen? Wat is er allemaal mogelijk? En willen we dat?

Schrijf je in en doe mee met de lancering van de Nationale AI cursus Junior. Je ontvangt na inschrijving uiterlijk twee weken van tevoren het lespakket. Gratis! De lesmodule is geschikt voor leerlingen van de onderbouw van het VO. Zo wordt AI een technologie van en voor ons allemaal.

  • Leer samen met de klas alles over kunstmatige intelligentie.
  • Complete lesmodule inclusief docentenhandleidingen, lesbrieven en Digi-slides op het Digi-bord in de klas.
  • Het lesmateriaal is gekoppeld aan vakken, aan de leerlijn digitale geletterdheid van SLO en je werkt aan de 21st century skills.
  • Maximaal 15 minuten voorbereidingstijd.
  • Deelname is gratis. Ontvang uiterlijk twee weken van tevoren het lesmateriaal.

Veelgestelde vragen

Nee. Het is echt helemaal gratis. Voor altijd!

FutureNL is een stichting zonder winstoogmerk. Een groot deel van de financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven en fondsen wordt besteed aan het ontwikkelen van het lesmateriaal.

De lesmodule bestaat uit vijf lessen. Elke les bestaat uit een docentenhandleiding, lesbrief voor de leerlingen en digi-slides. De opzet en de duur van een les is vergelijkbaar met de Digi-doener lessen die wij wekelijks versturen (ook gratis!). Deze zijn via deze link te vinden.

AI for goodElephant roadICAILogo FutureNLKPN