Help jij ook mee?

Stichting FutureNL gelooft dat alle Nederlandse leerlingen nu digitale vaardigheden moeten ontwikkelen door vanzelfsprekende interactie met technologie om later maximaal in een digitale wereld te kunnen functioneren. Stichting FutureNL draagt op een onafhankelijke manier bij aan technologie in het Nederlandse onderwijs. Organisaties kunnen hier ook op verschillende manieren aan bijdragen.

Adopteer een klas en zorg ervoor dat de kids 20 Digi-Klooikoffers (inclusief micro:bit) ontvangen. Met deze koffer leren kinderen zelf te programmeren met de micro:bit, een superleuke kleine computer. Voorkennis is niet nodig en al snel maken ze zelf de leukste projecten.

Een Digi-doener is een wekelijkse digi-les met digitale doe-dingen voor alle basisscholen en onderbouw VO van Nederland. Thema’s van de lessen raken de competenties die nodig zijn voor de toekomst. Zoals een Digi-doenerles over space waste of zelfrijdende auto’s. Denk mee over de inhoud gekoppeld aan jullie visie.

Word een Digi-doener en bouw een hologram op jullie eigen bedrijfslocatie. Ontvang een informatiepakket en geef de les op een school.

Word strategisch partner van Stichting FutureNL. Hoe dit precies vorm krijgt wordt in een persoonlijke afspraak met Ronilla besproken.

Stuur een email naar info@futurenl.org voor meer informatie.