Ga naar de inhoud

FutureNL bij GPTx

Op vrijdag 21 april was FutureNL aanwezig bij GPTx: een praktisch event over ChatGPT en AI voor leidinggevenden, business professionals en onderwijspersoneel.

Samen met enthousiaste deelnemers verkenden we hoe ChatGPT en AI worden ingezet in het onderwijs van nu en de toekomst. Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Welke uitdagingen zijn er? Wat (of wie) is er voor nodig om optimaal van deze technologie gebruik te kunnen maken?

In twee dialoogsessies hebben we met elkaar inzichten verzameld en ideeën uitgewisseld. Dit heeft geresulteerd in een aantal geprioriteerde vervolgstappen: we hebben enthousiaste onderwijsprofessionals nodig die ruimte krijgen om te experimenteren. En die dat ook gewoon gaan doen! Daarnaast is het belangrijk om kennis en ervaring met elkaar te blijven delen.

Tijdens de sessie werd meteen de daad bij het woord gevoegd en is een LinkedIn groep opgericht waar best practices, tips en adviezen over de rol van AI in het onderwijs worden uitgewisseld. Doe je mee met het gesprek? Meld je hier aan: https://lnkd.in/e4CPF5PE

FutureNL gaat graag in gesprek met onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en de wetenschap over Digitale Vaardigheden en Burgerschap in het onderwijs. Wij verbinden allerlei mensen en organisaties aan de hand van een aantal grote en minder grote onderwijsvraagstukken die een systemische aanpak nodig hebben. Wil jij meepraten over AI in het onderwijs? Mail ons! hallo@futurenl.org

Cupola XSI.AMDIGITAL @Endeavour